OVER MAYA

Maya Stomp

Maya Stomp is als senior adviseur Personeel & Organisatie werkzaam bij de overheid. Ze is gecertificeerd in ‘The Grief Recovery Method’ en naast haar werk heeft zij haar eigen praktijk als rouwcoach. 

Rouwcoach

Toen Maya in 2010 plotseling weduwe werd, had ze geen idee wat rouwen is. Inmiddels heeft ze veel bijgeleerd, met vallen en opstaan. Haar kennis en ervaring zet ze in om rouwenden te ondersteunen. Dat doet ze door persoonlijke begeleiding en trainingen met The Grief Recovery MethodⓇ. Wereldwijd hebben vele tienduizenden rouwenden baat gehad bij deze methode.

Vroeg of laat in ons leven krijgen we allemaal te maken met een groot verlies. Toch weten we niet zoveel over rouwen… Rouwen hoort bij het leven

Auteur

In haar boek ‘Wij weduwen zijn een taai volkje’ doet ze verslag van haar persoonlijke zoektocht in ‘het land van rouw’. Ze beschrijft haar intense ervaringen als weduwe op een scherpzinnige maar ook lichtvoetige manier. Daarnaast komen praktische zaken aan bod zoals omgaan met feestdagen, stress, werk en opruimen. Maya laat zien hoe ze met vallen en opstaan haar leven opnieuw heeft vormgegeven. Ze biedt daarmee perspectief aan elke rouwende.

Adviseur mens en organisatie

Naast senior adviseur Personeel & Organisatie en rouwcoach is Maya ook adviseur mens en organisatie. Centraal staat de aandacht voor de mens in verbinding met de doelen van de organisatie. Het een kan niet bestaan zonder het ander, er is een voortdurende wisselwerking die uiteindelijk steeds weer een balans moet vinden. Maya heeft een scherp oog voor de nieuwste ontwikkelingen. Trefzeker maakt ze ingewikkelde informatie helder en toegankelijk voor iedereen en scheidt ze de zin van de onzin.

Maya’s missie is het bespreekbaar maken van emoties. Omdat dat vaak nodig is om een volgende stap in een veranderingsproces te kunnen zetten. Of het nu gaat om een individueel veranderingsproces of om een organisatieverandering.

Maya lardeert haar lezingen en workshops met persoonlijke anekdotes en maakt graag contact met haar publiek. Ze neemt vooroordelen over emoties weg en tegelijkertijd leveren haar verhalen belangrijke inzichten op.

Kan ik u helpen?

Telefoon

06 51982198

Email

Info@mayastomp.nl

Contact

Goudsbloemlaan 17
2565 CN Den Haag

 

Acht tips om in je eentje thuis te werken

Acht tips om in je eentje thuis te werken

Ruim vier weken werk ik nu thuis. In mijn eentje. Thuiswerken zonder kleine kinderen, of andere menselijke huisgenoten, kent ook uitdagingen. Geen natuurlijke pauzes door een hulpvraag over een som of de vraag wat we gaan eten. Voor ik het weet, zit ik uren op mijn...

Hoeveel aanpassingspunten gaat deze verandering ons kosten?  

Hoeveel aanpassingspunten gaat deze verandering ons kosten?  

Op mijn werk verandert er nogal veel. Zo was het tijdschrijven nog niet gelanceerd (sorry nog dat ik week 9 en 10 heb omgedraaid) of er is alweer gedoe over allerlei AVG-bepalingen (zo heb je er nog nooit van gehoord en zo kan niemand meer zonder). Alsof dat nog niet...